Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
6 Postów

(meduza_)
Wiking
hehee...
Wiem,że nie ma sensu z Tobą polemizować,ale nie mogę się oprzeć.

Po pierwsze, skąd pewność,że palę?? To,ze jestem za legalizacją,to nie znaczy,że palę. Jestem też za równouprawnieniem homoseksualistów w Polsce, ale lesbijką nie jestem-to na pewno. Przede wszystkim jestem za prawem wyboru.

Po drugie, pewnie zdarza Ci się napić jakiegoś alkoholu. Czy to znaczy,ze jesteś skończonym żulem spod przysłowiowego sklepu?? Czy to,że napijesz się wódki na weselu, czy piwa w sobotni wieczór robi z Ciebie skończonego alkoholika?
Właśnie na takim poziomie rozmawiasz z Nami.

p.s. więcej empatii chłopaku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
meduza_ napisał:
To,ze jestem za legalizacją,to nie znaczy,że palę. Jestem też za równouprawnieniem homoseksualistów w Polsce, ale lesbijką nie jestem-to na pewno.legalizacje zielska jeszcze bym jakoś zrozumiał ale pedalstwo bym tępił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
AndersB napisał:
meduza_ napisał:
To,ze jestem za legalizacją,to nie znaczy,że palę. Jestem też za równouprawnieniem homoseksualistów w Polsce, ale lesbijką nie jestem-to na pewno.legalizacje zielska jeszcze bym jakoś zrozumiał ale pedalstwo bym tępił

Jak ta walka, aby zalegalizwac zwiazki, bo jak partner umrze to nie ma spadku, w szpitalu nie moze odwiedzic itp. Wystarczy isc do notariusza poprosic go o upowaznienia podpisac, uiscic olate i ma sie te prawa. Bez walki o zalegalizowanie zwaizkow na sile, bez klotni... Ot to! o.O
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
meduza_ napisał:
hehee...
Wiem,że nie ma sensu z Tobą polemizować,ale nie mogę się oprzeć.

Po pierwsze, skąd pewność,że palę?? To,ze jestem za legalizacją,to nie znaczy,że palę. Jestem też za równouprawnieniem homoseksualistów w Polsce, ale lesbijką nie jestem-to na pewno. Przede wszystkim jestem za prawem wyboru.

Po drugie, pewnie zdarza Ci się napić jakiegoś alkoholu. Czy to znaczy,ze jesteś skończonym żulem spod przysłowiowego sklepu?? Czy to,że napijesz się wódki na weselu, czy piwa w sobotni wieczór robi z Ciebie skończonego alkoholika?
Właśnie na takim poziomie rozmawiasz z Nami.

p.s. więcej empatii chłopaku.

Empatii, sensu stricto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Karol.Ky napisał:
AndersB napisał:
meduza_ napisał:

Jak ta walka, aby zalegalizwac zwiazki, bo jak partner umrze to nie ma spadku, w szpitalu nie moze odwiedzic itp. Wystarczy isc do notariusza poprosic go o upowaznienia podpisac, uiscic olate i ma sie te prawa. Bez walki o zalegalizowanie zwaizkow na sile, bez klotni... Ot to! o.O
ale notariusz nie da im dziecka adoptować, np. dwóch tatusiów chciało by mieć dwie córeczki małe, ot takie równouprawnienie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
To az tak potrzeba im dzieci?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok